Sporten in Molenlanden

Dit bericht heeft u wellicht al bereikt. Uw e-mail adres staat op een lijst omdat er contact is geweest deze week/vorige week met de gemeente Molenlanden en/of GIGA Molenlanden.  

Beste Molenlandse sportaanbieder,  

Vanaf vandaag is de nieuwe noodverordening vastgesteld. Een juridisch document waar vanuit de inhoud blijkt dat het is toegestaan om onder bepaalde voorwaarden weer buiten sportactiviteiten aan te bieden aan kinderen/jongeren tot en met 18 jaar.
Het document vinden jullie op de site van de veiligheidsregio zuid-holland-zuid: https://www.zhzveilig.nl/algemeen/corona-het-laatste-nieuws/ evenals een nieuwsbericht.  

Buiten sporten
Buiten sporten en bewegen voor kinderen/jongeren tot en met 18 jaar in groepen is toegestaan als dit georganiseerd is door sportverenigingen en/of professionals. Ook als binnensportvereniging mag je buiten georganiseerd sportactiviteiten aanbieden, mits wederom voldaan wordt aan de gestelde voorwaarden uit de noodverordening. De binnen sportinrichtingen blijven echter gesloten. De (hygiëne) maatregelen blijven van kracht.  

Vragen die we vrijdag willen beantwoorden
We hebben een aantal vragen gesteld aan de Veiligheidsregio over de nieuwe noodverordening, onder andere ten aanzien van onderwerpen die hier niet specifiek in staan genoemd, zoals aanbieden van sportactiviteiten door zwemverenigingen / professionals in buitenzwembaden.  

We hopen jullie daar vrijdag over te informeren.  

Met vriendelijke groet Namens wethouder Bram Visser
Gerold den Haan Team Mens en Samenleving
Adviseur Sport en Onderwijshuisvesting
Gemeente Molenlanden
06 31 75 21 16
www.molenlanden.nl 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 184 682 991

Address

Vletstraat 9
2957 GH Nieuw Lekkerland