Verslag gezelligheidstoernooi

18 oktober 2019


  Verslag Oktoberfest 19 oktober   

Omdat onze voorzitter Wim Prins regelmatig familie in Oostenrijk bezoekt, kwam hij eind september op het idee om een Oktoberfest voor onze leden te organiseren. Ook de andere bestuursleden: John, Yolande en Nel vonden het een goed idee. Gelukkig was Jan Vink weer bereid om eventueel de catering te verzorgen.  

Ondanks de korte voorbereidingstijd o.a. om de leden te informeren, werd het plan uitgewerkt. Besloten werd om bij minimaal 20 aangemelde deelnemers het Oktoberfest door te laten gaan. Daarover was enige twijfel omdat de herfstcompetitie dan nog in volle gang is, de herfstvakantie op 19 oktober begint en daarom al veel mensen andere plannen gemaakt hadden.  

Op zaterdag 19 oktober was het zover, er hadden zich voldoende deelnemers aangemeld, het feest kon doorgaan! Het clubhuis was sfeervol versierd met posters van Oostenrijk en er lag voldoende informatie om een vakantie naar Oostenrijk te boeken. Voor het eten was een lange tafel gedekt om met elkaar de beloofde broodjes zuurkool met braadworst te eten. Jan had daarvoor alles prima voorbereid.  

Het was prima tennisweer en om één uur gingen de deelnemers de baan op, iedereen kreeg een partner toegewezen waar hij of zij deze middag mee ging spelen. Iedereen speelde vier keer een half uur en dat was voor de meeste deelnemers wel voldoende.   Daarna konden we plaats nemen aan de tafel om gezellig met elkaar de lekkere broodjes zuurkool (met spekjes) en braadworst te eten. Er was ruim voldoende voor iedereen en natuurlijk  werd daarbij een biertje, een wijntje of een ander drankje gedronken. De stemming was de hele middag prima.  

JAN VINK werd als winnaar van de dag uitgeroepen vanwege de prima verzorging van de catering.  

Als er leden zijn die ook een goed idee hebben voor een dergelijk tennisevenement dan is het bestuur daar heel blij mee, laat het even weten!

Ik kijk al uit naar het volgende evenement.  

Wil Schut                

Oktoberfest 2019.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 184 682 991

Address

Vletstraat 9
2957 GH Nieuw Lekkerland