Afhangsysteem beperkingen

26 maart 2024


Beste leden,

Afgelopen ledenvergadering is er gestemd op een voorstel om een maximum aantal padelreserveringen tijdens de piekuren in te voeren. Een ruime meerderheid van de leden heeft vóór dit voorstel gestemd. Daarom zal per maandag 1 april het nieuwe reserveringssysteem ingaan.

Samengevat houdt dit het volgende in: Leden kunnen tijdens de piekuren (tussen 18:00 en 23:00 uur) maximaal 2 keer per kalenderweek een padelbaan op afstand afhangen.

  1. De kalenderweek start op maandag en eindigt op zondag;
  2. De beperking geldt alleen tijdens de piekuren (tussen 18:00 en 23:00 uur). Daarbuiten blijft het huidige reserveringssysteem van kracht en is er dus de mogelijkheid om vaker te spelen;
  3. Deze beperkingen gelden alleen voor reserveren op afstand, mocht er een baan ongebruikt blijven kan deze uiteraard nog op de vereniging zelf afgehangen worden;
  4. De beperkingen gelden alleen voor de padelbanen, voor tennis blijft het huidige reserveringssysteem van kracht;

Enkele voorbeelden van hoe dit er in praktijk uit ziet:

  • Je hebt een padelreservering voor maandag 18:00 en voor dinsdag 19:00 staan en wilt reserveren voor woensdag 19:00. Dit kan niet want je zou daarmee 3 padelreserveringen in 1 kalenderweek tijdens piekuren hebben.
  • Je hebt een padelreservering voor dinsdag 14:00 en voor donderdag 19:00 staan en wilt reserveren voor vrijdag 19:00. Dit kan wel want je eerste reservering valt buiten de piekuren.
  • Je hebt 3 tennis reserveringen staan en wilt reserveren voor een padel piekuur. Dit kan wel want er zijn geen extra beperkingen op tennisreserveringen. Je hebt zaterdag en zondag tijdens piekuren gespeeld en wilt voor maandag reserveren tijdens piekuren. Dit kan wel, want er gaat een nieuwe kalenderweek in.
  • Je hebt 2 keer tijdens piekuren gespeeld en je ziet dat er een baan vrij is op zondagavond tijdens piekuren. Je kunt deze baan niet op afstand afhangen, je kunt de baan echter wel ter plekke op het afhangbord afhangen.

De komende tijd zullen wij nauwlettend in de gaten houden of met dit aangepaste afhangsysteem het beoogde resultaat bereikt wordt.

Het bestuur van NLTC. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 184 682 991

Adres

Vletstraat 9
2957 GH Nieuw Lekkerland

KVK-nummer

40321479