50+ toernooi

10 juli 2019


Verslag 50+toernooi donderdag 4 juli 2019  

Vorig jaar werd helaas het 50+toernooi afgelast vanwege een ernstig ongeluk van Harry Struik. Gelukkig is Harry weer hersteld, hij heeft de draad weer opgepakt en samen met Cor Visser en Wil Schut is dit jaar het toernooi opnieuw georganiseerd.   

Er waren weer veel inschrijvingen van deelnemers die eerder meegedaan hadden, hetgeen aangeeft dat ze goede herinneringen hebben aan de vorige keren. De bedoeling was om deze keer ook dames te laten spelen maar daarvoor was te weinig interesse, helaas moesten de dames die zich opgegeven hadden afgezegd worden. Enkele dames kwamen toch om zich verdienstelijk te maken in de keuken bij het klaarmaken van broodjes en hapjes.  

Om half tien stond de koffie klaar met een lekkere appelpunt. Het tennispark was gezellig gemaakt met vlaggetjes, de temperatuur was prima en de zon maakte er een stralende dag van. De stemming zat er al gelijk goed in.  

Harry had pizzabakker Franco van Pizza Biccari uit Papendrecht bereid gevonden om met zijn mobiele pizzakar pizza’s te komen bakken voor de lunch. Dat was een groot succes, de versgebakken pizza”s vonden gretig aftrek bij de aanwezigen.

Sommige deelnemers hadden familie meegenomen, ook zij konden op het terras genieten van het heerlijke weer, de wedstrijden en het lekkere eten en drinken.   Omstreeks tien uur gingen de eerste koppels de baan op. De heren waren ingedeeld in vier poules en speelden 45 minuten per wedstrijd.  

De lunch werd in twee ploegen gedaan, de pizzabakker had daardoor genoeg tijd om alle deelnemers op tijd van diverse pizzapunten te voorzien. Binnen waren er klaargemaakte broodjes met eventueel een komkommertje en tomaatje, krentenbollen, fruit, melk en karnemelk. Als toetje was er voor iedereen een schaaltje heerlijke yoghurt met aardbeiden.  

Om half vier waren de wedstrijden gespeeld, daarna werd er nog gezellig met elkaar wat gedronken, daarbij werden natuurlijk weer lekkere hapjes rondgebracht.  

Mede dankzij de hulp van de bardienst: Hanny en Tom de Bode en Leny Vergouwe, de hulp van Bertina, Nanny en Ada liep alles gesmeerd.  

De winnaars van de poules:

Poule A: - J. Van Middelkoop en G. Knape
Poule B: - P. Kosten en J. Oskam
Poule C: - S. Suvaal en M. Kranendonk
Poule D: - R. Klint en dhr. Swaneveld
Martin Kranendonk had voor de winnaars en de organisatie flessen wijn meegebracht.

Namens de toernooi-commissie iedereen bedankt voor deze geslaagde dag.
Cor Visser, Harry Struik en Wil Schut

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 184 682 991

Address

Vletstraat 9
2957 GH Nieuw Lekkerland