Corona Update NLTC mei 2021

 Beste leden, 

Corona Update: Goed nieuws we gaan vooruit 👍

Vanaf WOENSDAG 19 mei kunnen terrassen weer open van 06.00 tot 20.00 uur.
Onder handhaving van een Covidprotocol kan er weer een drankje worden genuttigd op het terras.  

Gezien de covid-protocollen, en de nu nog beperkte openingstijden, zal de bar vooralsnog gesloten blijven. Als het clubhuis weer helemaal open mag zal er weer een bardienst zijn en dan hopen we de gemiste omzet een beetje in te halen. Consumpties kunnen, en moeten, dan weer van de club worden gekocht. Indien er groepen zijn die consumpties voor gebruik op het terras willen afnemen, binnen de regels en de beperkte tijden waarop dit nu mogelijk is, moet dit vooraf worden overlegd met het bestuur. Zie hieronder.
Nel Olsthoorn is onze contactpersoon voor de kantine.
Zodra de bardiensten opnieuw worden ingedeeld krijg je bericht.

De belangrijkste punten > (zie ook https://corona.knltb.nl   en www.nltc.nl)  Maximaal 2 personen aan een terrastafel op 1,5 meter afstand.

Een reservering is ALTIJD verplicht (vooraf of ter plekke) (NB. Dit kan een baanreservering of les zijn). Dus altijd afschrijven voor je de baan op gaat. Dit kan vanaf huis maar vanaf nu ook in de gang van het NLTC-clubhuis op het afhangbord met je ledenpas. Indien je je vooraf hebt aangemeld in een groeps- APP voor een evenement waarvoor banen zijn gereserveerd, en dus alle namen bekend zijn en er niet per lid wordt afgehangen, beschouwen we dit als een registratie. Registreren is nodig zodat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting.

Personen moeten een zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels).

Het is verplicht voor alle gasten en deelnemers te vragen zich te registreren opdat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting. Voor gasten kun je gebruik maken van het registratieformulier op de club.

Blijf gezond en denk om een ander.

Het Bestuur NLTC

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 184 682 991

Address

Vletstraat 9
2957 GH Nieuw Lekkerland