Corona Update NLTC 15 october 2020

Beste leden,

Zojuist ontving ik onderstaand bericht van de KNLTB.
Klik even op onderstaande pointers en download het toegevoegde document en je bent weer helemaal up-to-date met wat wel en niet kan/mag op de tennisbaan.

Met vriendelijke groet,

Voorzitter NLTC,
Wim Prins

Beste W, 

Het zijn bijzondere tijden, de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus liegen er niet om. Hard, maar noodzakelijk. Het is aan ons allemaal om de maatregelen serieus te nemen, want onze gezondheid staat voorop.

Gisteren hebben we je al geïnformeerd over de consequenties van de maatregelen voor tennis en padel. Inmiddels zijn de richtlijnen van de overheid verder uitgebreid waardoor ook de consequenties voor tennis en padel steeds duidelijker worden. 

Om het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contacten tussen mensen te verminderen zijn sportwedstrijden niet meer toegestaan. Helaas hebben we daarom besloten om de KNLTB Competitie 2020 per direct te beëindigen, zowel voor de jeugd als de senioren. We kijken terug op een mooie periode waarin we het grootste gedeelte van de competitie hebben gespeeld.
Ook alle open toernooien en Junioren Tour toernooien kunnen de komende weken niet doorgaan.
Daarnaast zijn  intern georganiseerde wedstrijden voor zowel de jeugd als senioren niet toegestaan, in tegenstelling tot wat gisteren aan de Tenniskids functionaris gecommuniceerd is. 

Tot vlak voor de persconferentie leek het erop dat de sport helemaal op slot zou gaan. We mogen daarom heel blij zijn met de ruimte die we krijgen. Dat is echt anders dan in het voorjaar, die verantwoordelijkheid moeten we ook voelen en nemen en absoluut niet de grenzen moeten opzoeken als sport. We vragen je dan ook hier rekening mee te houden in eventuele besluiten die op jouw vereniging genomen moeten worden.

Gelukkig mogen we dus wel blijven vrij tennissen en padellen en trainen, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in de hal. Dat is fijn, want sporten en bewegen is gezond en dat hebben we juist nodig in deze tijd. 

Hieronder vind je alle praktische informatie over de gevolgen van de coronamaatregelen voor Nieuw-Lekkerlandse T.C. (NLTC). Lees ze aandachtig door en zorg er samen met jouw vrijwilligers voor dat je de leden, vrijwilligers en leraren op een veilige manier kan ontvangen op de vereniging.   

Dubbelen mag, ook nu!!
https://www.youtube.com/watch?v=sShh36RiY18&utm_source=knltb_sfmc&utm_medium=email&utm_campaign=ES_Corona+Update+-+Competities+stopgezet%2C+vrij+spelen+en+training+blijft+mogelijk_15102020&utm_content=Button+%7C+Video+Erik+-+dubbelen

Aanvullende richtlijnen verantwoord tennissen:
https://corona.knltb.nl/media/ib0e2j0o/sport-specifieke-richtlijnen-tennis-en-padel-fase-6.pdf?utm_source=knltb_sfmc&utm_medium=email&utm_campaign=ES_Corona+Update+-+Competities+stopgezet%2c+vrij+spelen+en+training+blijft+mogelijk_15102020&utm_content=Button+%7c+Aanvullende+richtlijnen+voor+tennis%2fpadel

Veel gestelde vragen:
https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen/?utm_source=knltb_sfmc&utm_medium=email&utm_campaign=ES_Corona+Update+-+Competities+stopgezet%2c+vrij+spelen+en+training+blijft+mogelijk_15102020&utm_content=Button+%7c+Veelgestelde+vragen+verenigingen

Carona app:
https://coronamelder.nl/?utm_campaign=vws-corona-06-2020&utm_medium=search&utm_source=bing&utm_content=ron-search-alg&utm_term=searchad-multi-device-cpc-performance&utm_source=knltb_sfmc&utm_medium=email&utm_campaign=ES_Corona+Update+-+Competities+stopgezet%2c+vrij+spelen+en+training+blijft+mogelijk_15102020&utm_content=Button+%7c+CoronaMelder-app

 

knltb-infographic-tennis-padel-a2-151020-1.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 184 682 991

Address

Vletstraat 9
2957 GH Nieuw Lekkerland